Våra tjänster

Vi är anslutna till branschorganisationen Srf Konsulterna, flera av oss är auktoriserade redovisningskonsulter, vilket garanterar att vi håller en hög nivå i de tjänster vi utför. Detta tror vi dock du som kund förväntar dig av alla redovisningsbyråer. Oavsett om du driver ditt företag som ett aktiebolag, handelsbolag, enskild firma eller ekonomisk förening så kommer vi garantera att våra tjänster håller hög kvalité. Att vi sen utför våra tjänster med ett stort engagemang, ja det bjuder vi på. Det ska helt enkelt vara lite roligare och mer avslappnat att komma till oss.

Hur vill du ha det? Tycker du det här med bokföring och redovisning endast är något nödvändigt ont? Vill du ägna dig åt det du är bra på? Självklart! Vi bygger upp en modern struktur där du via ett enkelt knapptryck på din mobil attesterar underlagen. Resten sköter vi.

Kanske vill du göra några moment själv? Inga problem. Vi skräddarsyr en lösning som utgår från dina unika behov.

Kollektivavtal, Fora, semesterlöneskuld… Kryper det i kroppen? Löner är ett kapitel för sig. Inom detta område gäller det att hålla sig uppdaterad då lagar, kollektivavtal, pensionsavtal m.m. förändras hela tiden. Väljer du oss så kan du tryggt släppa dessa bitar till våra erfarna lönekonsulter. Vi jobbar självklart i moderna lönesystem där dina anställda har möjligheten att rapportera sina tider digitalt och få sina lönebesked tryggt och enkelt i sina mobiler. Självklart skräddarsyr vi även dessa tjänster utifrån dina behov.

Vi kommer alltid arbeta för att upprätta ditt företags bokslut och deklaration enligt de lagar och normer som finns för just din företagsform. Vi väljer moderna programvaror som gör vårt arbete till en trygg och säker process för dig som kund.

I takt med att digitaliseringen och automatiseringen ökar så tror vi att behovet av möten mellan människor kommer att bli allt viktigare. Om du vill så tar vi oss tid att förklara, analysera och ge råd om hur du ska lyckas nå dina mål med just ditt företag.

Vi har utöver de traditionella redovisningstjänsterna även en bred kompets inom kvalificerade tjänster så som skatterådgivning, bolagsadministration, start samt avveckling av bolag, byte av bolagsform, överlåtelser och har även ett brett närverk inom revision, person- och sakförsäkringar, fastighetsmäkleri samt juridisk rådgivning.