Om företaget

Välkommen till Reventia i Norrköping

Reventia startade 2006. Vi tror på en nära och personlig relation med våra kunder. Vi är helt enkelt som folk är mest. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att vi har den kompetens som krävs för ditt unika företag. Därför låser vi oss inte heller till förutbestämda mallar utan skräddarsyr en lösning för just ditt företag. Genom ett flexibelt och nära samarbete med dig som kund kommer ni nå era visioner och mål.

För välmående företag

Vi tycker att företagaren ska göra det den är bra på, och det är att driva utvecklingen i sitt företag framåt. Vi vill vara en given parameter för företaget och dess företagsledare i deras utveckling och tillväxt mot ett effektivare och lönsammare företag. Vår vision är att erbjuda skräddarsydda helhetslösningar för att skapa förutsättningarna för ett välmående företag.

Kontakta oss

Skräddarsydda lösningar

Vi vill att kunderna ska se oss som en naturlig del av sin verksamhet – som sin egen ekonomiavdelning. Bokföring bygger mycket på förtroende och vi vill alltid ha en nära och bra relation till våra kunder.